De bijbel is een boek vol verhalen en wijsheden die ons meer leren hoe God en hoe wij mensen zijn. De verhalen prikkelen, slepen je mee en houden je een spiegel voor. Sterrenschip zet zich in om kinderen, samen met volwassenen dit te laten ontdekken, zodat zij God leren kennen en grip krijgen op zichzelf en de wereld om hen heen.

Het praten over geloven is een hartszaak. Iets wat voort komt uit je innerlijke drijfveer, je geloof, je passie.
Sterrenschip wil mensen helpen om op een natuurlijke, ongedwongen manier het over hartszaken te hebben en hartszaken te delen met kinderen en daarbij de kinderen het voortouw te laat nemen, zonder zelf de regie te verliezen.
Educatief bureau Sterrenschip legt hierbij de nadruk op het samen ervaren en beleven door samen dingen te doen.

Auteursfoto Tiwifotografie (2).JPGHanna Holwerda
Hanna is eigenaar van Educatief Bureau Sterrenschip en ontwikkelt materiaal voor kinderwerkers en gezinnen en is eindredacteur van Kind Op Maandag, een godsdienstonderwijsmethode voor het basisonderwijs. Ze wil kinderen, samen met volwassenen, de lijnen vanuit oeroude bijbelverhalen naar de wereld van nu laten ontdekken.
Ze schreef oa. Struinen door de Schepping – Bijbels natuurboek, Knetteren en knallen – Bijbels proefjesboek en Tellen tot je tolt – over getallen, reeksen, vormen en codes in de Bijbel.
Daarnaast was ze jaren lang werkzaam bij het Bijbels Museum als educatief medewerker, projectleider en lid van het beleidsteam.

En volg haar op instagram want daar post ze regelmatig updates en tips voor thuis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s